Tájékoztató

Kedves Érdeklődő!

 

Kérjük olvassa el tájékoztatónkat a honlap működéséről és a megrendelés feltételeiről.

A termékek árai 2020-ban voltak érvényesek. Sajnos a jelenlegi gazdasági környezetben folyamatosan drágulnak az  alapanyagok (fa, bőr, szövet), ezért megrendelés előtt kérjük, hogy mindenképpen érdeklődjön aktuális árainkról a +3670/335-3635-ös telefonszámon. 

 

A termékek fülre kattintva megtalálja összes széria gyártásban lévő bútort. Egy konkrét termékre kattintva láthatja a bútor részleteit, hogy mit tartalmaz az alapár és milyen méretei vannak a bútornak. Az alattuk felsorolt opciók még több választási lehetőséget kínálnak, melyekre ha rákattint megmutatják az opciókhoz tartozó felárat. A modellek bemutatásakor mindig az alapár van feltüntetve, a leírásban olvasható, hogy mi tartozik bele az alapárba.

 

  • A honlapon található termékek árai megrendelésre vonatkoznak, a bemutatótermekben kiállított bútorok ára fix és a helyszínen megvásárolhatók. 

 

  • A bútor színének kiválasztásakor lehetőség van egyedi színek kiválasztására is. Pl. krém színű bútor ezüsttel antikolva vagy vanília színű bútor arannyal antikolva..stb. Kérje eladója segítségét, hogy tájékoztassa a lehetséges pác és festék színekről.

 

  • A honlapon feltűntett árak a bútorok eredeti árai. Az üzletekben kiállított bútorok árai ettől eltérhetnek.

 

  • Festett bútor esetén a korpuszt furnéros anyagból készítjük. Korpusz alatt értjük a bútor oldalait, ajtó betétet, válaszfalakat, polcokat illetve az élkeményfával zárt tetőt.

 

  • Tömörfa bútor rendelése esetén felár nélkül kérhető a rusztikus (díszesebb) kivitel. További információért kérjük látogasson el valamely bútorstúdiónkba.

 

  • A bútorokat cseresznye faanyaggal is elkészítjük. Az árakról kérjük érdeklődjön az üzletekben vagy kapcsolat fülön megadott telefonszámok egyikén.

 

  • A honlapon látható árak bruttó árak és az áfát tartalmazzák. Az ár nem tartalmazza a házhozszállítás és az esetleges helyszíni szerelés díját.

 

  • Cégünk a széria bútorok gyártásán kívül foglalkozik még egyedi tervezésű bútorok, konyhák gyártásával és teljes belsőépítészeti munkák kivitelezésével, melyek képeit a kezdőoldalon a konyhák és egyedi bútorok megnevezés alatt tekintheti meg. 

 

  • Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy a honlapon szereplő termékek árai módosítás alatt vannak.